Ce îi așteaptă pe cei vaccinați împotriva COVID: totul este confirmat

Uncategorized

Ce îi așteaptă pe cei vaccinați împotriva COVID: totul este confirmat. O proprietate neașteptată a vaccinului COVID-19 a fost dezvăluită. Pentru a proteja populația de COVID-19, 80% dintre ruși trebuie să fie vaccinați.

Situația epidemiologică din Rusia lasă mult de dorit. Autoritățile încearcă în toate modurile să convingă oamenii să fie conștienți și să folosească vaccinul. În plus, acest medicament este capabil să facă față consecințelor grave ale COVID-19.

Potrivit cunoscutului expert medical Alexei Vodovozov, cetățenii vaccinați practic nu se confruntă cu așa-numitul sindrom post-COVID. Vorbim despre slăbiciune, o scădere a abilităților intelectuale și o stare depresivă, care se manifestă periodic la persoanele care au fost bolnave.

Expertul a explicat că, potrivit unor rapoarte, vaccinul taie „coada covid”. Astfel, medicamentul dezvoltat de oamenii de știință ruși a devenit nu numai un mijloc de prevenire a bolii, ci și un instrument pentru reabilitarea celor care sunt încă infectați.

Оцініть статтю
MusicUkraine
Додати коментар

sixteen − 5 =

Translate »