Curtea Internațională de Justiție a ONU se pronunță asupra Rusiei, Zelenskyy dă detalii: “Ucraina obține o victorie totală

Uncategorized

Curtea Internațională de Justiție a ONU de la Haga s-a pronunțat asupra procesului intentat de Ucraina împotriva Rusiei. Președintele Volodymyr Zelenskyy a declarat.

“Ucraina a obținut o victorie completă în procesul împotriva Rusiei la Curtea Internațională de Justiție a ONU. Instanța a ordonat Rusiei să înceteze imediat invazia în Ucraina. Ordinul este obligatoriu pentru Rusia în temeiul dreptului internațional. Ignorarea hotărârii va împinge Rusia în continuare în izolare”, se arată în raport.

Ucraina a obținut o victorie deplină în procesul împotriva Rusiei la Curtea Internațională de Justiție a ONU. Instanța a ordonat Rusiei să înceteze invazia în Ucraina. Ordinul este obligatoriu pentru respectarea de către Rusia a dreptului internațional. Ignorarea hotărârii va duce la o izolare și mai mare a Rusiei.

– Volodymyr Zelenskyy (@ZelenskyyUa) 16 martie 2022
Prin decizia de astăzi în cauza Ucraina împotriva Rusiei privind acuzațiile de genocid în temeiul Convenției pentru prevenirea și pedepsirea crimei de genocid, Curtea de la Haga impune astfel de măsuri provizorii împotriva Rusiei:

Încetarea imediată a operațiunilor militare care au început pe teritoriul Ucrainei în februarie 24 februarie 2022.
să se asigure că nicio unitate militară sau unitate armată regulată, precum și alte organizații sau persoane controlate de Federația Rusă nu vor lua măsuri pentru a continua operațiunea militară.
După cum știm, Ucraina a intentat un proces împotriva Rusiei la Curtea Internațională de Justiție în a treia zi de la invazie.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Оцініть статтю
MusicUkraine
Додати коментар

ten − 9 =

Translate »