Doar din prima linie a martorilor: cred că am câștigat războiul într-un mare fel! Acest lucru nu s-a întâmplat nici măcar atunci când Irpin și Bucha au fost bombardate de orci.

Uncategorized

 

Biletul este scris în limba mea originală. Ortografia și sintaxa sunt salvate:

NUMAI CE DE LA MARTORUL evenimentului.(ortografia nu s-a atins” ” Există o opinie că tocmai am câștigat războiul! (Cel puțin una locală)

A fost atât de violent timp de 3 ore la rând în apropiere de Irpen, Bucha, Stoyanka, Vorzel, Miloya, încât mi-au ciulit urechile, casa tremura, iar cerul era pur și simplu arzător.

Se pare că băieții noștri au fost foarte supărați, i-au înconjurat pe nemernicii ăștia și i-au pus să dea foc la pământ!

Mă îndoiesc că a mai rămas cineva în viață în restul casei. Îi loveau cu rachete, cu grindină și cu ceva atât de puternic încât este înfricoșător de imaginat.

A fost o adevărată plăcere să privești din prima linie… Timp de aproximativ 40 de minute, băieții noștri i-au urmărit în direcția vest și i-au lovit cu rachete ca represalii.

În direcția Irpeniya, Bucha, Vorzel în Borodyanka, tăcerea era pur și simplu de mormânt! Mutarea se îndepărtează tot mai mult, prin istorie, cum se spune, cu salturi și salturi…. În mai bine de 3 ore pișicherul s-a mutat la vreo 40-50 de kilometri distanță. Probabil la Makarov sau poate chiar mai departe….”

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Оцініть статтю
MusicUkraine
Додати коментар

nineteen − fourteen =

Translate »