Rusia s-a terminat! Danilov nu a ales cuvinte: imperiul lui Putin este sortit – ce se va întâmpla în continuare?

Uncategorized

 

Broaștele vor crăpa în Muscovy, iar Ichkeria va deveni independentă.

Secretarul NSDC, Alexei Danilov, a declarat că cea mai importantă sancțiune împotriva Rusiei ar trebui să fie un gard solid în jurul acestei țări. Danilov prezice că Rusia se va transforma din nou într-o mlaștină, iar țările împotriva cărora Federația Rusă a manifestat agresiune vor deveni independente.

“Ar trebui să existe o sancțiune împotriva Rusiei: un gard mare (în jurul) acestei țări, astfel încât nimeni care susține rashismul lui Putin să nu plece acolo. Ar fi o sancțiune puternică.

Doar închideți-i: lăsați-i să se plimbe în jurul taigii acolo, ca urșii obișnuiți să meargă la vremea lor.

Dar există o chestiune de bani în unele țări europene, care spun că banii sunt mai presus de toate pentru ei. Și există o problemă. Sancțiunile ar trebui să fie astfel încât să existe o conservare completă a acestui teritoriu. Așa cum erau mlaștini, așa ar fi trebuit să rămână mlaștini. Pentru a face eliberarea țărilor libere-Ichkeria…

Există oameni liberi ceceni. Și Ichkeria, am spus în repetate rânduri, va fi o țară liberă. Există Tatarstan, multe altele. Există teritorii care vor fi libere. Și va rămâne o mlaștină care a crăpat pe teritoriul Moscovei acum 300, 400, 500 de ani”, a spus Danilov într-un interviu acordat NV.

Danilov a recomandat, de asemenea, separarea cecenilor și Kadyroviților care au venit cu rușii pentru a lupta împotriva Ucrainei: “astăzi nu există aproape nici un cecen pe teritoriul Ceceniei, toți Kadyroviții sunt acolo.”

În ceea ce privește Legiunea internațională, care este formată din străini care doresc să lupte împotriva Rusiei, Danilov a spus să nu vorbească despre volum: “crede-mă, aceasta este o armată destul de puternică. Cei care au fost insultați de Rashiști la un moment dat, ei stau de partea Libertății, a Victoriei, a poporului nostru.”

Mai mult, Secretarul NSDC, Oleksiy Danilov, a menționat că lumea ar trebui să-și dea seama că războiul împotriva Ucrainei este începutul celui de-al Treilea Război Mondial.

“Lumea ar trebui să realizeze că acesta este începutul celui de-al Treilea Război Mondial. Dacă cineva crede că va fi cruțat, atunci ei trăiesc în iluzii și nu înțeleg ce este rashismul lui Putin, ce este Rusia modernă…

Dacă China decide să sprijine Rusia cu ajutor militar, atunci un al treilea război mondial va fi deja inevitabil.

În plus, am văzut că la Bursa din Hong Kong, toate companiile chineze s-au prăbușit după cele rusești. Dacă conducerea chineză consideră că (împărtășesc) soarta cu Federația rusă, atunci dreptul lor. Lasă-i să încerce să lupte cu întreaga lume”, a spus el.

În plus, potrivit secretarului NSDC, acum spiritul societății ucrainene, al armatei, al fraților noștri, este imens și acesta este un alt motiv pentru care armata belarusă nu vrea să lupte cu Ucraina și oamenii săi.

“Au informații despre câte cadavre de soldați ruși sunt trimise pe teritoriul Belarusului. Ar fi putut fi ascuns în prima, a doua, a treia zi a războiului. Acum că războiul se desfășoară de ceva timp, întreaga lume înțelege deja ce se întâmplă aici”, a spus el.

Danilov a adăugat că partea rusă nu este interesată de soarta rușilor capturați în Ucraina. De asemenea, nu iau cadavrele ocupanților uciși.

Secretarul NSDC a menționat, de asemenea, că puterea și potențialul armatei și poporului ucrainean au fost subestimate în lume: “toate serviciile de informații, inclusiv cele germane, ne-au dat trei sau patru zile pentru această operațiune. Când trebuiau soldații lui Kadyrov să mărșăluiască de-a lungul Khreshchatyk? Acum, la naiba! Vor mărșălui acasă acolo în sicrie de zinc din cimitir””

În plus, Secretarul NSDC Alexey Danilov a rușinat companiile franceze care continuă să coopereze cu țara ocupantă Rusia.

“Sunt foarte jignit când companiile rămân să lucreze pe teritoriul Federației Ruse, când vând libertate, democrație pentru bani și, în același timp, spun că sunt țări democratice libere. Acest lucru depășește anumite limite.

Apropo, Franța este liderul aici. Companiile franceze aproape toate rămân pe teritoriul țării agresoare și lucrează pentru bani de sânge. Acești bani sunt toți în sângele copiilor noștri, al celor dragi și al rudelor noastre. Trebuie să se gândească la asta.

Nu înțeleg că Putin cumpără scoici care ucid copii pentru acești bani? Ar trebui să fie conștienți de acest lucru. Și numai împreună cu întreaga lume putem încetini această boală care există pe teritoriul Federației Ruse. Dar chiar dacă francezii și germanii nu ne ajută, sunt mai mult decât sigur că victoria va fi a noastră”, a concluzionat el.

Danilov a mai spus că este evident că Ucraina va fi într-o nouă alianță de apărare în viitor, de preferință cu o putere nucleară.

El a numit alte instituții militare precum ONU ineficiente.

Оцініть статтю
MusicUkraine
Додати коментар

twenty − 7 =

Translate »